Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Michal David potěšil děti ve cvikovské léčebně

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 05. 2013 17:10
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

 

Diskopříběh, Non stop, Decibely lásky nebo Děti ráje. Kdo by k názvům těchto hitů nepřiřadil jméno Michala Davida?

Oblíbený muzikant měl ve čtvrtek 16. května ve 20 hodin vystoupení v českolipském Sportareálu, ale ještě než začal svůj koncert v České Lípě, přijal pozvání na návštěvu Dětské léčebny ve Cvikově.

Zde se setkal s malými pacienty, kteří se zde léčí s onemocněním dýchacích cest.

„Michal David po příjezdu nejprve obdivoval krásné prostředí léčebny a pak se přivítal se všemi příznivci, kteří na něj čekali v aule hlavního pavilonu. Poté se uskutečnila malá autogramiáda, při které všem dětem i dospělákům podepsal svou nejnovější fotografii,“ popsala milou akci Lenka Blažková,  fyzioterapeutka DL, která  Mochala Davida oslovila, domluvila s ním návštěvu a celé setkání režírovala a moderovala.

"Jistě si dovedete představit,  jaké jsem měla štěstí, že takto vytížený člověk přijede jen tak, na pozvání obyčejné fyzioterapeutky do Cvikova - Dětské léčebny," dodala.

Po autogramiádě Michala Davida se představily dvě pacientky a zahrály pro všechny zúčastněné tři skladby na zobcové flétny, a poté následovalo nekončící fotografování, při kterém Michal David rozdával vřelé úsměvy.

Závěrem popřál dětem a ostatním přítomným příjemný pobyt, mnoho zážitků a hlavně hodně zdraví.

„Velké díky patří Michalu Davidovi za nezapomenutelné odpoledne. Byl to ten nejkrásnější dárek, který jsme mohli nadělit nejen sobě, ale i všem pacientům v léčebně a všem jeho příznivcům,“ poděkovala Lenka Blažková.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky