Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní pro zdravotnictví navštíví záchranné služby v Jablonci nad Nisou a Českém Dubu

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 04. 08. 2015 16:07
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Výjezdové základny Zdravotnické záchranné služby v Jablonci nad Nisou a Českém Dubu navštíví v pátek 7. srpna radní Petr Tulpa, pověřený řízením resortu zdravotnictví Libereckého kraje. Pokračuje tak ve svých cestách po základnách záchranářů v kraji, aby se blíže seznámil s prostředím, ve kterém pracují, v jakém jsou stanoviště stavu i s konkrétními specifiky jednotlivých lokalit.  

Prohlídky mi velice pomáhají v uceleném přehledu o záchranné službě a navíc budu vědět, co konkrétně které stanoviště potřebuje,“ říká radní Petr Tulpa.

S výjezdy na všech 14 jednotlivých stanovišť Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje začal již v červenci, kdy zavítal do České Lípy, Doks, Jablonného v Podještědí a Hrádku nad Nisou.  Dále se vypravil do Turnova, Semil, Jilemnice, Rokytnice a Hamrů.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky