Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Silnicí U Jezu od středy odpoledne řidiči neprojedou

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 26. 11. 2018 00:00
  • Doprava

Sdílet článek

Ulice U Jezu vedoucí od Rybníčku k nejvyšší budově v Liberci, kde sídlí Krajský úřad Libereckého kraje, bude pro všechna motorová vozidla na několik dní neprůjezdná. Důvodem je oprava havarijního stavu kanalizace v tělese komunikace.

Od středy 28. listopadu 2018 od 17.30 hodin bude úplně omezen provoz na komunikaci U Jezu. Úplná uzavírka by podle plánu měla skončit v neděli 2. prosince 2018 ve 23.59 hodin. Zcela nepřístupný bude vjezd do garáží v budově C krajského úřadu, stejně tak vjezd pro invalidní návštěvníky kraje k vyhrazenému místu pro imobilní u výtahu, neprojedou ani zásobovací vozidla či auta České pošty a kurýrních společností. Omezení platí i pro parkování podél Nisy a pod budovou krajského úřadu.

 „Pěšky lidé s dílčím omezením ale projdou,“ doplnila Ivana Jarošová, vedoucí odboru kancelář ředitele, s tím, že společnost Severočeské vodovody a kanalizace bude opravu provádět bezvýkopovou technologií. Celá trasa tedy sice nebude rozkopána, ale bude nutné v místech startovacích jam mít velká čerpadla na přečerpávání splašků a nákladní auta.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky